samedi 13 avril 2013

Θα ναι σαν μπαίνει η άνοιξη....επιτέλους





  Ήλιος, χρώμα, λουλούδια χαμόόόόόόόςςςςς.... Περνώντας από την εποχή της γκαντεμιάς και της υγρασίας στην εποχή της αισιοδοξία και τη ζεστασιάς μπορώ να σας πω και επίσημα "ΚΑΛΗ ΑΝΟΙΞΗ". Τι πιστεύετε και σεις τις πίπες "ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης και μπλα μπλα μπλα", Μούφα! Αυτό που λατρεύω στην άνοιξη είναι ότι δεν έχει χρονικά περιθώρια. Είναι άναρχο στοιχείο αυτή η άνοιξη. Όποτε θέλει έρχεται όποτε θέλει φεύγει και αν δεν γουστάρει δηλαδή δεν έρχεται και καθόλου. 
    Την άνοιξη δεν την καταλαβαίνεις ούτε στην αλλαγή του μήνα ούτε στην αλλαγή της ώρας ούτε στην αλλαγή της κολεξιόν. Την άνοιξη την καταλαβαίνεις όταν χαμογελάς, όταν ξαφνικά βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου να κάνουν το ίδιο και να έχουν μια ασυνήθιστη έως και ανησυχητική θα έλεγα τάση ευγένειας, όταν θες να ερωτευτείς, να σε ερωτευτούν, όταν βλέπεις τον κήπο σου να περιλαμβάνει τόσα πολλά και διαφορετικά χρώματα... Άλλα πάνω από όλα κάθε άνοιξη που σέβεται τον εαυτό της κουβαλάει μαζί της τις...ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!! Τι έγινε τσιτσίνια σας χάλασα το ευχάριστο κλίμα. Είναι που όσο άνοιξη κι αν μυρίσει πάντα θα κρατάω μέσα μου ένα κομμάτι του κυνικού εαυτού μου. (Χωρίς πλάκα τώρα ανακάλυψα μια προχθές πίσω από τον καναπέ. Από τη μία πήρα μια λύπη καθώς εμείς ποτέ δεν είχαμε την τύχη να έχουμε πρόβλημα αν και τα κάτω πατώματα είχαν αλλά πήρα διπλή χαρά αφενός γιατί ήταν ψόφια η τσούλα και αφετέρου γιατί είναι φανερό πια πως η άνοιξη ήρθε για τα καλά).
    Τέλος πάντων ο λόγος αυτής μου της ανάρτησης δεν ήταν να μιλήσω για τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ αλλά να εκφράσω τη χαρά μου για την εμφάνιση της αγαπημένης μου εποχής και την εξαφάνιση της περιόδου γκαντεμιάς που επικρατούσε τους προηγούμενους μήνες... Αν και προβλέπεται να είναι πιεστική αυτή η περίοδος που έρχεται ποιος νοιάζεται όταν έχει έξω τέτοιο καιρό και μέσα τόση αισιοδοξία. Να χαμογελάτε τσιτσίνια και να μην τα παρατάτε γιατί τελικά αυτό που λείπει από τη ζωή μας δεν είναι τα λεφτά (καλά λείπουν κι αυτά) ούτε τίποτα άλλο παρά η θετική διάθεση και το πλατύ χαμόγελο.

Καλά να περνάτε \
και τα πάντα ανοιχτά εύχομαι!!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire